Mobile Geo Audience Targeting & Geo Fencing
03/11/2014
Brand Marketing vs Direct response
08/01/2015
Mobile Geo Audience Targeting & Geo Fencing
03/11/2014
Brand Marketing vs Direct response
08/01/2015
Tümünü Göster

GoClick Event Synch

GOCLICK EVENT SYNCH

Mobil dünya’da her yeni gün gelişmeler yaşanıyor. GoClick 2015’de tüm bu yeni teknolojilerin sağlayıcısı olmaya devam edecek.

Mobil reklamların yeni yıldızı “Second Screen” yani ikinci ekranlar’da yayın teknolojisi ile dijital reklamlar ve geleneksel kullanımlar artık tek bir çatı altında toplanıyor.

SECOND SCREEN TEKNOLOJİSİ NEDİR?

Second Screen teknolojisi; reklam spotları geleneksel mecralarda yayınlanırken, bunu tespit eden teknolojiler sayesinde eş zamanlı olarak dijital ekranlarda da gösterilmesidir.
Bu sayede hedef kitleyi kaçırma şansını ortadan kaldırmış ve ürün algısını zenginleştirmiş olursunuz. Ama hepsinden öte bir TV spotu’na interaktivite özelliği kazandırarak potansiyel müşterilerinize gerçek zamanlı deneyimler sunabilirsiniz.

111114-1

GOCLICK EVENT SYNCH TEKNOLOJİSİ NEDİR?

“Event Synch” tenolojisi “Second Screen” dünyasının bir adım ötesidir. Bu teknoloji size TV yayınında olan reklam spotuna ek olarak “Hava Durumu” ve “Spor Müsabakaları” tabanlı olarak ikincil ekranlar üzerinde hedefleme yapmanızı sağlar.

111114-2

TV Synch: TV spotunuz ekranlarda gözüktüğü anda 200 ms’nin altında bir hızla tespit edilip mobil ekranlara aktarılır.
Wheather Synch: Hava durumuna göre mobil ekranlarda hedefleme sağlar. Örneğin güneş açtığında ya da hava kapattığında yayın yaparak potansiyel kullanıcılarınıza dilediğiniz zamanda ulaşırsınız.
Sports Synch: Futbol, Basketbol, Tenis ya da F1, herhangi bir spor müsabakası öncesi, devre arası ya da hemen sonunda kullanıcılarınıza ulaşabilir onları skor üzerinden hedefleyebilirsiniz.