GoClick Rich Media
14/03/2013
GoClick Rich Media
14/03/2013
Tümünü Göster

GoClick Case Study

  GoClick Video Network – Case Study

British Time video kampanyasında PQI optimizasyon teknolojisi ile ilk gün %8,1 CTR ve %91 Video Completion Rate elde edildi.

Marka: British Time
Ajans: Net Istanbul
Mecra: GoClick Video Network
Kanallar: Lifestyle (Men, Women), Gaming, Entertainment, Travel, Science, Technology
Teknolojiler: Visibility Tool, PQI Optimizastion Tool

Sadece "visible" gösterimler!!!
Visibility teknolojisi ile yayınlanan kampanyada görünür olmayan hiçbir gösterim sayılmadı. GoClick Video Network üzerinde görünmeyen reklamlar için ücret ödemezsiniz.

PQI ile ilk gün CTR %8,1!!!
PQI (Placement Quality Index) teknolojisi yayınları sürekli optimize ederek ilk günün sonunda %8,1’lik CTR dönüşü sağlandı. Sistem optimizasyonu ile "video completion rate" %91 sınırına dayandı.

Premium Network
Tamamı Premium network üzerinde yayınlanan kampanya hedef kitlesine en hızlı şekliyle ulaştı. Kampanya ABCNews, NBC, MSN Video gibi tamamı Premium siteler üzerinde Türk IP hedeflemeye devam ediyor.

  GoClick Mobil Network

GoClick Mobil Network tamamen smartphone ve tablet bilgisayarlar üzerinde maksimum geri dönüş almak için oluşturuldu. RTLM teknolojisi Premium yayıncılar ile GoClick Mobil Network üzerinde!

RTLM ile sürekli optimizasyon
Digiday tarafından dünya’nın en iyi mobil teknolojisi sınıfında ödüle aday gösterilen "Real Time Learning Machine" ile geri dönüşler %400’e kadar artıyor.

%100 Hedefleyin!
Network hedefleme mekanizması ile yalnızca istediğiniz profilde kullanıcılara ulaşın.

Kreatif Destek
İhtiyacınız olduğunda bırakın GoClick ekibi size ücretsiz destek versin.